Contact:

Just Ink – Baba Novac Tattoo

Realizeaza piercing-ul visurilor tale

Piercing Bucuresti

Cu peste 10 ani de experienta, precum si reputatia castigata in domeniul tatuajelor si al body piercing-ului, ne-au plasat pe pozitia de top printre cele mai bune saloane de piercing din Bucuresti. Oferim o gama larga de proceduri de piercing a corpului, inclusiv piercing cu nasturi, nas, ureche, sprancene, sept, helix, sfarcuri, sept, piercing genitale masculine si aproape orice altceva. Uitati de experientele de piercing intimidante, vizitati salonul nostru si specialisti nostri in piercing-uri va vor oferi o consultatie de calitate pentru a va ajuta sa va dati seama de piercingul si bijuteriile potrivite pentru dvs. Studioul de piercing din Bucuresti ofera o atmosfera placuta si relaxanta, precum si servicii profesionsite oferite de echipa noastra de piercing cu o inalta calificare, va veti simti complet confortabil.

Piercing premium de calitate superioara

Servicii piercing

Echipa noastra profesionista si exprimentata va ghideaza in directia corecta si va raspunde la toate intrebarile. Realizarea piercing-ului pe care vi-l doriti necesita daruire si indemanare. Oferim un mediu curat si primitor pentru toti clientii nostri. Expertii salonului de piercing din Bucuresti sunt dedicati sa va depaseasca asteptarile si sa va ofere servicii de inalta calitate.

PIERCING-URI PERSONALIZATE

Va punem la dispozitie piercing-uri personalizate unice, moderne si clasice care sa se potriveasca principiilor si viziunii dvs.

img

Consultanta de calitate

Artistii nostri lucreaza direct cu clientii pentru a le oferi piercing-ul pe care si-l doresc, sa raspunda la toate intrebarile si sa ofere toate informatiile necesare.

img

Ingrijire ulterioara

Va punem la dispozitie toate informatiile si detaliile pentru a va ingriji piercing-ul executat in salonul nostru in mod eficient si sanatos.

img

Artisti Profesionisti

Din echipa noastra fac parte unii dintre cei mai experimentati si profesionisti artisti din Bucuresti din domeniul piercing-ului.

Echipamente sterile

Toate echipamentele pe care le folosim in salonul de piercing Jack Ink - Baba Novac Tattoo sunt sterile si dezinfectate corespunzator.

img

Produse de calitate superioara

Am ales pentru clientii salonului nostru de piercing din sector 3 Bucuresti doar cele mai profesionsite produse si materie prima de inalta calitate.

PRETURI PIERCING

Preturile nu includ bijuteria! Preturile bijuteriilor difera in functie de modelul dorit (intre 40 - 250 Lei).
Pentru programare la piercing, va rugam sunati inainte la numarul de telefon +40721038779

Lob Ureche

de la 60 Lei

Cartilaj Ureche

de la 80 lei

Tragus, Spranceana, Nas, Septum, Buza, Limba, Mamelon, Buric

de la 100 lei

Industrial

de la 120 lei

Body Piercing Bucuresti

SALON BODY PIERCING

Salonul de piercing Just Ink – Baba Novac Tattoo este dedicat sa faca lucrari de calitate si ne ocupam mereu de proiecte la timp si la cele mai inalte standarde. Echipa noastra este alcatuita din artisti tatuatori si specialisti in body piercing, care ofera experiente excelente, profesionale pentru toti clientii nostri. Folosim intotdeauna echipamente si consumabile de cea mai inalta calitate pentru a va asigura ca veti avea parte intotdeauna de cele mai bune servicii. Experimentati munca noastra si vedeti diferenta in cadrul salonului Just Ink – Baba Novac Tattoo.
Avand cunostiinte si experienta in piercing de peste 10 ani, alaturi de echipa noastra te vei simti in siguranta deplina si pe maini sigure. Functionam cu reguli stricte de igiena si folosim doar bijuterii de calitate din titan pentru toate piercing-urile initiale si ace de piercing sterile. Oferim un spatiu primitor pentru toti clientii nostri, indiferent daca primesti primul tau piercing sau daca este un impatimit al fenomenului.
servicii-tatuaje

Programare piercing

Faceti o programare in cadrul salonului nostru de piercing pentru a beneficia intr-un mod sigur si avantajos de serviciile noastre.

Telefon
Whatsapp