Contact:

Just Ink – Baba Novac Tattoo

Realizeaza tatuajul visurilor tale

Tatuaje Bucuresti

Principalul nostru obiectiv este sa ajutam oamenii sa-si gaseasca vocea exprimandu-si individualitatea prin intermediul modificarii corpului prin tatuaje sau piercing. Permiteti-ne sa inlaturam eventualitate oricaror temeri si sa va asigura ca veti fi pe deplin multumiti de produsul finit. Cu siguranta, ar trebui sa acordati o atentie importanta atunci cand luati o decizie cu privire la alegerea unui tatuaj si, daca aveti nevoie de ajutor pentru un design, suntem mai mult decat bucurosi sa desenam ceva pentru dvs. si sa va oferim toate informatiile de care aveti nevoie!

Va oferim o gama variata de cunostinte si experienta, intr-un mediu profesionist si de ultima ora, cu o echipa dedicata care ofera asigurare ca experienta dvs. este una la fel de memorabila precum cerneala din pielea dvs.

 

IN ART WE TRUST

Tatuaje premium de calitate superioara

IN ART WE TRUST

Servicii tatuaje

Echipa noastra profesionista si exprimentata va ghideaza in directia corecta si va raspunde la toate intrebarile. Crearea tatuajului pe care vi-l doriti necesita daruire, timp si indemanare. Oferim un mediu curat si primitor pentru toti clientii nostri. Expertii salonului de tatuaje din Bucuresti sunt dedicati sa va depaseasca asteptarile si sa va ofere servicii de inalta calitate.

TATUAJE PERSONALIZATE

Va punem la dispozitie tatuaje personalizate unice, moderne si clasice care sa se potriveasca principiilor si viziunii dvs.

img

Consultanta de calitate

Artistii nostri lucreaza direct cu clientii pentru a le oferi tatuajul pe care si-l doresc, sa raspunda la toate intrebarile si sa ofere toate informatiile necesare.

img

Ingrijire ulterioara

Va punem la dispozitie toate informatiile si detaliile pentru a va ingriji tatuajele executate in salonul nostru in mod eficient si sanatos.

img

Artisti Profesionisti

Din echipa noastra fac parte unii dintre cei mai experimentati si profesionisti artisti din Bucuresti din domeniul tatuajelor.

Echipamente sterile

Toate echipamentele pe care le folosim in salonul de tatuaje Jack Ink - Baba Novac Tattoo sunt sterile si dezinfectate corespunzator.

Produse de calitate superioara

Am ales pentru clientii salonului nostru de tatuaje din sector 3 Bucuresti doar cele mai profesionsite produse si materie prima de inalta calitate.

PRETURI TATUAJE

Preturi sunt exprimate in lei pe centimetru patrat de piele. Pretul minim de executie al unui tatuaj este de 250 Lei. Preturile pot fi diferite de la un model la altul, in functie de model si complexitatea acestuia. Programarile se fac la salon unde se percepe un avans de minim 200 lei, bani care fac parte din pretul tatuajului, pentru a stabili o data si ora exacta. Pentru tatuajele care necesita desen se percepe un avans de 30% din pretul tatuajului. Neprezentarea la programare duce la pierderea avansului, exceptand cei care anunta cu 48 ore inainte.

Tatuaj Alb Negru

de la 4 Lei

Tatuaj Color

de la 4.5 lei

Tatuaj Cover Up

de la 5 lei

Tatuaj portret

de la 1000 lei
IN ART WE TRUST

In Art We Trust

SALON DE TATUAJE IN SECTORUL 3

Vom fi un continuu suport pana cand veti fi pe deplin multumit de proiectare. Artistii nostri au experienta semnificativa in domeniu si au o adevarata pasiune pentru tatuajele artistice, astfel incat putem gestiona in mod eficient fiecare proiect. Scopul nostru este de a trata fiecare client cu respectul si atentia pe care o merita. Oferim un mediu curat si standarde moderne de siguranta, precum si angajati cu experienta si profesionisti, care ofera o experienta placuta fiecarei persoane care ne viziteaza salonul de tatuaje. Vom ajuta fiecare client sa realizeze arta corporala a visurilor sale.

Studioul nostru modern de tatuaje personalizate din Bucuresti sector 3 este casa creativa pentru unii dintre cei mai talentati artisti. Lucram indeaproape cu clientii nostri pentru a ne asigura ca vom produce tatuaje personalizate de cea mai inalta calitate.

servicii-tatuaje

Programare tatuaje

Faceti o programare in cadrul salonului nostru de tatuaje pentru a beneficia intr-un mod sigur si avantajos de serviciile noastre.

Telefon
Whatsapp